Verzenden & retourneren

 

Verzenden

Wij versturen met de betrouwbare transporteur GLSWerkkleding versturen in Nederland Wij versturen dagelijks vele bestellingen naar particulieren, sportverenigingen en bedrijven. Gratis verzending binnen Nederland bij besteding boven de € 25,- (incl. btw). Onder de 25 euro rekenen we verzendkosten a € 7,50. Wij versturen kleine en grote pakketten met GLS en emailen altijd een Track & Trace code op de dag van verzending.

Zelf het aflevermoment bepalen?
Dat kan! Bij alle bestellingen krijgen onze klanten op de dag van verzending een e-mail van GLS waarin ze zelfs vóór de eerste afleverpoging het aflevermoment kunnen aanpassen. Zo weet je zeker dat je de bestelling snel in huis hebt en hoef je niet een dag langer te wachten, zoals bij de meeste andere transportbedrijven.

Ophalen bij een afhaalpunt in de buurt?
Geen probleem! Je kunt uit meer dan 700 GLS PakketShops of GLS-depots kiezen. Dit kun je al doen op de dag van verzending via de GLS verzendbevestigings mail. Kies dus bij het bestellen wel gewoon voor verzending met GLS en selecteer op de dag van verzending via de GLS mail een afhaalpunt.
Zoek op de GLS site alvast de dichtsbijzijnde pakketshop.

Wel of niet bij de buren afleveren?
Geef dit aan in het opmerkingsveld van de bestelling of pas je zending aan via de GLS FlexDeliveryService mail op de dag van verzending.


Levertijd

De levertijd is meestal slechts enkele dagenDe levertijd is gemiddeld enkele werkdagen en gaat in op de dag dat de bestelling is betaald. Alle bestellingen dienen vooraf te worden betaald voordat deze in behandeling worden genomen, tenzij u heeft gekozen voor Achteraf betalen via Klarna (en deze bestelling ook is goedgekeurd door Klarna). 

  • Wij streven ernaar je bestelling binnen 5 werkdagen te verzenden, tenzij anders aangegeven bij een van de artikelen uit de bestelling.
  • Tegen bijbetaling bieden wij diverse spoedlevering* opties aan. Daarmee is de snelst mogelijke levering de eerstvolgende dag. Alleen mogelijk bij orders met artikelen van ProAct, Kimood en Kariban (sportkleding en accessoires), mits voorradig.
  • Bestellingen voor kleding met bedrukking van logo's of teksten hebben minimaal 2 weken levertijd wanneer er geen overleg plaatsvond.
  • Na verzending duurt de GLS levering met track en trace slechts 1 dag.


Spoedlevering opties bij E-SportkledingSneller je bestelling in huis? Overweeg een spoedlevering
* Wil je zeker zijn van een snellere levering, neem dan vooraf even contact met ons op per mail of telefoon voor beschikbaarheid van jouw kleding.
 - Voor € 10,00 euro kies je een spoedlevering via DPD binnen 1 tot 3 werkdagen.
 - Voor  € 20,00 wordt je bestelling binnen 1 werkdag geleverd, mits voorradig. Is je bestelling vòòr 11:30 uur op een werkdag betaald, dan heb je het in de meeste gevallen de volgende werkdag in huis tussen 8:00 en 12:00 uur!
De meeste spoedleveringen zijn alleen mogelijk bij onze merken: ProAct, Kimood en Kariban. Verzending mogelijk naar Nederland en België.


Alle bestellingen worden met zorg behandeld en wij streven naar uitstekende kwaliteit. Heb je vragen of opmerkingen voor, tijdens of na de bestelling? Laat het ons weten. Wij helpen je graag vooruit.

Levering buiten Nederland
Belgium België: gratis boven € 75,- (incl btw), anders € 10,-  (incl. btw) verzendkosten. Levertijd slechts 1 werkdag na verzending!
 Duitsland: gratis boven € 100,- (incl btw) anders € 10,-  (incl. btw) verzendkosten. Levertijd 2 a 3 werkdagen.
Voor orders uit andere landen in Europa is alleen afhalen in Groningen mogelijk.

 

Afhalen in Groningen

Het is ook mogelijk om je online bestelling zonder verzendkosten af te halen in onze Uniwork showroom in Groningen. Zodra de bestelling compleet is ontvang je per email of telefoon bericht van ons (dit valt ook binnen de levertijden die je hieronder vindt). Wacht hier dus zeker even op zodat je zeker weet dat je de hele bestelling direct mee krijgt. 
Het passen van de kleding doe je gewoon thuis; in de showroom is geen verdere service mogelijk. Omruilen is mogelijk bij overleg met de online klantenservice en kan vervolgens weer worden afgehaald.
Let op: Dit is dus alleen afhalen in Groningen. Voor ophalen bij een GLS afhaalpunt in jouw omgeving is wel eerst een normale verzending nodig. Het afhaalpunt geef je tijdens de verzending zelf door.


 

Retourneren en omruilen

Retourneren van uw bestelling is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de zending. Dit is de wettelijke afkoelingsperiode waarin u de aankoop mag proberen en bekijken. Voorwaarde is wel dat alle artikelen in de originele (en voor zover mogelijk onbeschadigde) verpakking zitten en verder ongebruikt zijn.
Gebruik in geval van schoenen nooit alleen de schoenendoos als het pakket, maar doe er altijd iets omheen. Tevens behoren aangehechte maatkaartjes of labels niet te zijn verwijderd.
De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant. Betreft het een verkeerde levering van onze kant? Dan nemen wij natuurlijk wel de retourkosten voor onze rekening. De kosten van het verzenden van een eventuele omruil betalen wij dan weer.

Wilt u uw bestelling retourneren, stuur het dan terug naar ons adres in Groningen:
E-Sportkleding.nl
Gotenburgweg 23
9723TK GRONINGEN
Nederland 

Wilt u de factuur toevoegen aan uw retourzending met hierop de tekst dat u het wilt retourneren of omruilen voor een andere maat? Dit mag eventueel ook op een los briefje, vermeld dan wel het ORDernummer en uw keuze. In In het geval van een retournering zullen wij het betreffende bedrag terugstorten. Graag vernemen wij ook de reden van retour zodat we eventuele mankementen kunnen beoordelen.

Omruilen
Ruilen voor een andere maat is mogelijk. Na binnenkomst van uw retournering wordt het binnen enkele werkdagen verwerkt en daarna gaat er opnieuw een levertijd in zoals bij de oorspronkelijke bestelling.
Omruilen voor een compleet ander product is vaak omslachtig. Ons advies is om dan een nieuwe bestelling te plaatsen en de oude bestelling retour te sturen. Bij Klarna bestellingen is omruilen voor een ander product sowieso niet mogelijk (wel andere maat of kleur).

Na ontvangst van uw retournering krijgt u binnen enkele werkdagen bericht. Indien u geen reden van retour of een keuze voor terugbetaling of omruil heeft vermeld zullen we hier alsnog om vragen.
Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Let op: Indien een retourzending aan een of meer retour-voorwaarden niet voldoet, dan hebben wij het recht om deze niet in behandeling te nemen.