Contact

Over ons

e-sportkleding.nl is de online sportkledingshop van Uniwork Nederland. Wij leveren dagelijks mooie bestellingen aan sportteams, bedrijven en particulieren. De prijzen zijn vermeld exclusief BTW, maar iedereen kan dus een bestelling plaatsen en orders worden inclusief BTW verwerkt (en betaalt) op factuur.
Het assortiment van e-sportkleding bestaat uit betaalbare topmerken verdeeld over: 
 

  • hardloopkleding
  • wielerkleding
  • teamkleding
  • wandelschoenen
  • accessoires

De merken die wij voeren zijn onder andere van Kariban Sport, Proact, Grisport en Kimood. Sportieve en kwalitatief goede kledingstukken voor een betaalbare prijs vinden wij een belangrijk aspect.

Het is bij e-sportkleding.nl en Uniwork ook mogelijk om kleding te laten bedrukken of borduren. Meer info op deze pagina.

Contactgegevens

Uniwork beroepskleding / e-sportkleding.nl

Wasaweg 4-1

9723JD GRONINGEN

Voor vragen over ons assortiment, onze service of bestellingen kun je met ons mailen, of tijdens werkdagen ook chatten en telefoneren. 
Houd bij vragen over een openstaande bestelling het ordernummer bij de hand en/of vermeld deze in de e-mail.
Informatie over het retourneren van je bestelling staat hier op onze website.

E-mail: [email protected] 

Telefoon: +31 (0)50 - 21 11 432


Telefonisch bereikbaar op werkdagen: maandag t/m donderdag van 9:00 - 17:00 uur* en vrijdags tot 16:00 uur.
* Zijn we telefonisch (even) niet bereikbaar, stuur ons dan een e-mail of probeer het later op een werkdag nog eens. Tijdens de zomerperiode van juni t/m augustus kan onze telefonische klantenservice soms een lagere bezetting hebben.

Let op: Wij zijn een webshop en nemen geen bestellingen aan per e-mail of telefoon. Alle artikelen zijn eenvoudig via de webshop te bestellen. Extra service zoals een bedrukking wordt ook als webshop order klaargezet om te bestellen, nadat je een aanvraag hebt gedaan en er wederzijds akkoord is.

K.v.K. Groningen: 54000505
B.T.W. nr: NL851110332.B01

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »