Sportshirts voor jouw sportevenement

Sportshirts voor jouw sportevenement

De zomer is nog maar net van start, maar e-sportkleding heeft al vele evenementen voorzien van vlotte sportshirts.

De zomer van 2017 is nog maar net begonnen, en dat bekekent dat we bij e-sportkleding elke dag druk bezig zijn met het leveren van sportshirts voor diverse sportevenementen.
Via onze webshop kun je heel gemakkelijk diverse soorten sportshirts en t-shirts bestellen. Wist je dat de meeste sportshirts al binnen een paar dagen bij je thuis zijn? Deze zomer profiteer je van gratis verzendkosten vanaf € 25,00, dus kijk zeker eens rond in ons assortiment.

Sportshirts met jouw logo of naam
Als vaste shopper bij e-sportkleding weet je natuurlijk dat het mogelijk is om bijna elk kledingstuk te laten bedrukken met jouw logo. We krijgen regelmatig aanvragen hiervoor binnen en we helpen graag iedereen vooruit. Een t shirt bedrukken met een evenement logo wordt voordeliger afhankelijk van hoeveel je in totaal besteld. Ga dus eens je sportvereniging langs en vraag rond; grote kans dat je teamgenoten ook hun sportshirt willen laten bedrukken.
Echt alles is te bedrukken qua heren en dameskleding; van shirts, tot trainingspakken, tot kinderkleding en zelfs jurken. Neem contact op, laat zien wat je wilt laten bedrukken en geef aan wanneer je alles uiterlijk nodig hebt. Wij hebben een minimale verwerkingstijd, maar houden rekening met jouw deadline; de dag van het sportevenement!

Sportshirts en sportkleding met jouw logo laten bedrukkenKleine en grote orders voor zowel particulier als zakelijk
Wij leveren dagelijks kleine en grote orders uit aan particulieren en bedrijven. De prijzen in onze webshop zijn vermeld exclusief BTW omdat vele orders achteraf teruggevorderd kunnen worden. Je krijgt een factuur met vermelding van BTW op naam. Denk dus altijd erom dat je alle nodige gegevens van jezelf, evenement of bedrijf invult.

Meer informatie over sportkleding bedrukken en direct aanvragenReacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden